Auðnuafkvæmi / Offspring of Auðna

img_9454

img_9120
Tvö afkvæmi Auðnu frá Höfða yfirgáfu landið í haust og fluttu til nýrra eigenda í Svíþjóð og Belgíu. Það eru þau Aldís og Abraham, sem eru komin í umsjá tveggja góðra kvenna. Óskum við þeim gæfu og gengis í framtíðinni. Í húsi núna eru fjórar hálfsystur undan Auðnu, Orradóttirin Alvara, Þristsdóttirin Alúð og Herjólfsdóttirin Andakt. Sú fjórða er Augsýn Kappadóttir sem er að komast í gott form. Knapi er Katherine Vittrup.

//////

Two offsprings of Auðna from Höfða left the country this fall and moved to their new owners in Sweden in Belgium. The offspring are Aldís and Abraham, who are now cared for by two good women. We wish them the best of luck in the future. We now have four half-sisters from Auðna in house: Alvara daughter of Orri, Alúð daughter of Þristur, and Andakt daughter of Herjólfur. The fourth is Augsýn daughter of Kappi who is getting into good shape. Rider is Katherine Vittrup.